CAFé LUNCHROOM CAFETARIA DE BOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 688 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Café Lunchroom Cafetaria De Bom. Meer weten? Ontdek meer

10 jan 2023 om 9:59 Ik snap dat je als enige tent in Driel die op een maandag open is je bestelling iets langer kan duren, maar 2uur wachten op een broodje is wel overdreven lang.
9 jan 2023 om 20:14 nou het eten niks over te zeggen die is perfect . alleen bezorgen super slecht 17.45 gezet ruim 1.45 komen ze later dat vondt ik erg min jammer ze hebben goed product
6 jan 2023 om 20:05 Smaakte goed. Eten was warm. Friet gied gebakken. Vriendelijke bezorger.
4 jan 2023 om 21:43 altijd lekker! altijd snel geleverd..zelfs in Elst!
3 jan 2023 om 19:12 Na meer dan 2 uur wachten en bellen nog geen eten ontvangen, waardeloos.
1 jan 2023 om 23:49 vriendelijke bezorger
1 jan 2023 om 22:04 Helaas lang gewacht, maar begrijpelijk op 1 januari. Friet was heerlijk!
1 jan 2023 om 17:31 Ze moeten beter kijken naar opmerkingen die op de bestelling staan vanwege een allergie voor de rest was t goed
29 dec 2022 om 19:32 Levering duurde veel te lang. Ruim 2 uur moeten wachten, ook miste een item... als je dan lang moet wachten en niet krijgt wat je besteld.
28 dec 2022 om 20:16 Hele lekkere friet/patat... voor het eerst besteld, smaakt naar meer
28 dec 2022 om 0:11 Lekker eten! Blijf zo bezig!
25 dec 2022 om 12:30 Kerstavond besteld, duurde meer als een uur (begrijpelijk) maar het eten was helaas koud! En de milkshake was net melk zo dun. Helaas.